Paieška
Reklama

Migdolinis tortas

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Tešlai:
  • Cukrus , 200 gr.;
  • Lazdyno riešutai , 100 gr.;
  • Migdolai , 100 gr.;
  • Kiaušiniai , 6 vnt.;
  • Miltai, kvietiniai , 1 stikl.;
  • Kepimo milteliai , 1 a.š.;
Glajui:
  • Cukraus pudra , 150 gr.;
  • Romas , 50 gr.;
  • Vanduo , 3 v.š.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Riešutus ir migdolus smulkiai sukapojame ir sutriname su cukrumi, tryniais ir trupučiu vandens, kad masė būtų puri ir vientisa.
  2. Baltymus išplakame iki standžių putų ir su miltais bei kepimo milteliais atsargiai įmaišome į anksčiau padarytą masę.
  3. Paruoštą tešlą sudedame į sviestu išteptą tortinę ir kepame vidutinio karštumo orkaitėje (180 laipsnių) 35-40 min.
  4. Atvėsintą tortą apipilame romo glajumi gautu gerai ištrynus cukraus pudrą, vandenį ir romą.
  5. Torto pakraščius papuošti glajuje pavilgytais riešutais.
  6. Apie 2 min. tortą apipiltą glajumi palaikome šiltoje orkaitėje.
Receptą atsiuntė Zita
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]