Paieška
Reklama

Migdoliniai krepšeliai su punšo kremu

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 25
Ingredientai:
  • Sviestas , 100 gr.;
  • Kiaušinio tryniai , 1 vnt.;
  • Santa Maria imbieras , 1 v.š.;
  • Cukrus , 75 ml;
  • Kvietiniai miltai , 250 ml;
  • Migdolų pudra , 50 gr.;
Kremui:
  • Punšas , 2 v.š.;
  • Grietinėlė, 35 proc. riebumo , 200 ml;
Papuošimui:
  • Bruknės ;
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą su cukrumi sumaišykite. Po to įmuškite ir įmaišykite kiaušinio trynį. Supilkite miltus, imbierą ir migdolus. Gerai išmaišykite. Tešlą palikite šaldytuve ~ 1 valandą.
  2. Įkaitinkite orkaitę iki 200°C temperatūros. Tešlą padalinkite į 25 lygias dalis ir, sudėję po vieną į kepimo formeles. Kepkite orkaitėje ~ 8 minutes. Po to, išėmę krepšelius, palikite atvėsti.
  3. Ant migdolinių krepšelių uždėkite plakto punšo ir grietinėlės kremo ir papuoškite bruknėmis.
Receptą atsiuntė Santa Maria
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]