Paieška
Reklama

Mielinės tešlos vyniotinis

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Pyragų receptai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 8
Ingredientai:
  • Tešla: miltai , 450 gr.;
  • Vanduo , 230 gr.;
  • sausos mieles , 1 a.š.;
  • Cukrus , 1 v.š.;
  • Druska , 0,5 a.š.;
  • Augalinis aliejus ;
  • Užpildas: malta mėsa , 400 gr.;
  • Žalumynai , 1 pund.;
  • Sūris , 200 gr.;
  • Tepti: kiaušinis , 1 vnt.;
  • Pienas , 1 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Mielės sumaišykite su miltais, sudėkite likusias sudedamąsias dalis ir minkykite tešlą. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite kilti 2 kartus.
  2. Sumaišykite faršą su tarkuotu sūriu ir kapotais žalumynais.
  3. Iškočiokite tešlą, ant jos paskirstykite įdarą ir susukite. Dėkite vyniotinį ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi, uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti 30 - 40 minučių.
  4. Ištepkite vyniotinio viršų kiaušiniais, sumaišytais su pienu. Įdėkite į orkaitę ir kepkite 180°C temp. 40-45 minučių.
Receptą atsiuntė Kristina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]