Paieška
Reklama

Mielinės bandelės su kokoso įdaru

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 8
Ingredientai:
  • Miltai , 800 gr.;
  • Grietinėlė 33% , 500 gr.;
  • Cukrus , 1 stikl.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Kokosas , 1 vnt.;
  • Citrina , 1 vnt.;
  • Mielės , 25 gr.;
  • Aliejus , 3 v.š.;
  • Perlinis cukrus , 2 v.š.;
  • Vanilinis cukrus , 1 v.š.;
  • Medus , 1 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Į dubenį supilti miltus, viduje padaryti duobutę. Į ją supilti nešaltą grietinėlę, kurioje išplaktas vienas visas kiaušinis ir kito trynys, ištirpintos mielės, vanilinis cukrus ir cukrus. Masę pamaišyti su miltais iš duobės kraštų ir dubenį padėti šiltai.
  2. Kai matosi, kad jau pakilo, reikia minkyti rankomis. Įpilti 3 šaukštus aliejaus ir masę išmaišyti su visais miltais. Jei limpa prie rankų, vadinasi trūksta miltų. Palaukti, kol pakils antrą kartą.
  3. Stalą patepti aliejumi ir iškočioti tešlą.
  4. Ją supjaustyti keturkampiais.
  5. Ant kiekvieno keturkampio dėti po šaukštą įdaro, pagaminto iš tarkuoto kokoso, medaus, citrinos žievelių.
  6. Suformuoti trikampę bandelę. Suklijuoti 2 jo kampus - gausis lapelis.
  7. Aptepti kiaušinio baltymu, pabarstyti perliniu cukrumi.
  8. Kepti apie 30 minučių orkaitėje.
Receptą atsiuntė Regina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2020 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]