Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
Salierų stiebą susmulkinkite mažais gabalėliais. Į puodą supilkite vyną, suberkite mažais gabalėliais supjaustytus salierus ir svogūną, prieskonius ir pavirkite 5 minutes.
Į užvirusį puodą sudėkite gerai nuvalytas ir nuplautas midijas. Uždengus virkite dar 5 minutes. Kai geldelės atsivers, užpilkite grietinėlę, išjunkite viryklę, uždengus palaikykite 3 - 5 minutes. Nelaikykite per ilgai.
Viską išmaišykite, midijas išimkite į sriubos lėkštes. Užpilkite sultinio ir pabarstykite žalumynų.
Midijas reikia valgyti vietoj įrankių naudojant tuščią geldelę. Likusį skystį ir daržoves teks valgyti su šaukštu.