Paieška
Reklama

Mėsos maltinukai, kepti orkaitėje

  • 4.3 5 3
4 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Mėsa , 500 gr.;
  • Kopūstai , 500 gr.;
  • Grietinė , 200 gr.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Morkos , 1 vnt.;
  • Svogūnai , 1 vnt.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Džiūvėsėliai , 1 sauj.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Į mėsos faršą dedame tarkuotą morką, tarkuotą kopūstą (burokine tarka), pakepintą ir susmulkintą svogūną, kiaušinius ir prieskonius, gerai išminkome masę.
  2. Formuojame maltinukus, apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepame orkaitėje 35 minutes (180-190° C).
  3. Iškepusius maltinukus apipilame grietine, palaikome orkaitėje šiltai, kad grietinė įsigertų į mėsą, apie 10min. Skanaus.
Receptą atsiuntė Birutė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]