Paieška
Reklama

Mėsos kukuliai su putpelių kiaušiniais viduje

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Įdarui:
  • Putpelės kiaušiniai , 6 vnt.;
Reikės:
  • Jautienos faršas , 300 gr.;
  • Kiaulienos faršas , 300 gr.;
  • Svogūnai , 1 galv.;
  • Morka , 1 vnt.;
  • Balta duona , 1 riek.;
  • Fermentinis sūris , 100 gr.;
  • Žalumynai , 1 v.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Malti juodieji pipirai , 1 žiups.;
  • Majonezas , 6 a.š.;
Kepimui:
  • Augalinis aliejus , 3 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūną nulupkite ir sukapokite, morką sutarkuokite. Pakepinkite šias daržoves keptuvėje apie 5 minutes. Įmaišykite druskos, pipirų ir susmulkintų žalumynų (krapų, petražolių ir pan.).
  2. Duonos riekę pamirkykite vandenyje ir įminkykite į mėsos (kiaulienos ir jautienos) faršą. Į faršą įmaišykite pakepintas daržoves.
  3. Putpelių kiaušinius virkite apie 5 min. Kiaušinius dėkite į jau užvirusį vandenį ir nuo tada kai įdėsite skaičiuokite laiką (t.y. 5 minutes).
  4. Nulupkite kiaušinius ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  5. Formuokite mėsos kukulius, kad kiaušinis liktų mėsos viduje.
  6. Sudėkite mėsos kukulius į kepimo skardą. Aptepkite kiekvieną majonezu ir užbarstykite sūriu.
  7. Kepkite 180° C orkaitėje 40 minučių.
Receptą atsiuntė Edita
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2020 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]