Paieška
Reklama

Mėsos kukuliai su baltu padažu

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 0
Kategorijos: Mėsiški apkepai, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Ingredientai:
  • Kiauliena, malta , 800 gr.;
  • Česnakas , 2 skilt.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Džiūvėsėliai, malti , 1 stikl.;
  • Pienas , 100 ml;
  • Prieskoniai, druska , 5 gr.;
  • Padažui sviestas , 3 v.š.;
  • Miltai , 50 gr.;
  • Pienas , 180 ml;
  • Sultiniys, (bet koks) , 600 ml;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
Česnaką susmulkinkite, tada sumaišykite visus produktus kukuliams. 2. Nulipdykite iš faršo nedidelius kukulius, sudėkite į kepimo indą, uždenkite foliją ir kepkite 220 laipsnių orkaitėje 15 – 20 min. 3. Padažui pakaitinkite sviestą keptuvėje, suberkite miltus, maišydami 2 – 3 min. pakepkite (miltai neturi paruduoti). Po truputį supilkite pieną, tada – pašildytą sultinį. Įberkite druskos ir kaitinkite, kol padažas sutirštės (turėtų būti grietinės konsistencijos).
Receptą atsiuntė Svetlana
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]