Paieška
Reklama

Mėsos apkepas

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Kategorijos: Mėsiški apkepai, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Įdarui:
  • Faršas , 500 gr.;
  • Aliejus , 2 v.š.;
  • Prieskoniai , 2 žiups.;
  • Svogūnas , 3 vnt.;
Reikės:
  • Sluoksniuota tešla , 1 pak.;
Aptepimui:
  • Kiaušinis , 1 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Iškočioti tešlos lapelius, kad gautųsi tokio dydžio kaip jūsų skarda.
  2. Vieną dėti į kepimo skardos dugną.
  3. Tada apkepti svogūnus, kol gražiai apskrus.
  4. Faršą sumaišyti su prieskoniais ir patroškinti (be riebalų) apie 10 min.
  5. Tada paruoštą faršą sudėti į jau paruoštą skardą, ant viršaus sudėti apkeptus svogūnus ir uždengti kitu tešlos lapu.
  6. Šonus sukabinti, kad pyragas gautųsi uždaras.
  7. Pyragą aptepti kiaušiniu.
  8. Dėti į iki 180 C įkaitintą orkaitę ir kepti, kol pyragas taps gražios auksinės spalvos t.y. 35 min.
  9. Patiekti galima su grietine.
Receptą atsiuntė Karolina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]