Paieška
Reklama

Menkės filė su kivi padažu

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Padažui:
  • Sviestas , 100 gr.;
  • Kivi , 2 vnt.;
Reikės:
  • Menkės filė , 100 gr.;
Paskaninimui:
  • Druska , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvies filė verdame apie 10 min., nedideliame kiekyje vandens, pagardiname druska.
  2. Kivi vaisių nulupame ir supjaustome plonais griežinėliais.
  3. Pjaustytus kivi apskritimus ir sviestą dedame į puodą su žuvimi, uždengiame ir paverdame ant silpnos ugnies, dar 5 min.
  4. Išvirusią menkės filė sudedame į lėkštę ir užpilame padažu, kuriame virė. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Sigutė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]