Paieška
Reklama

Medaus viščiukas

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 8
Ingredientai:
  • Višta , 1 vnt.;
  • Prieskoniai paukštienai , 1 pak.;
  • Druska , 1 a.š.;
  • Cinamonas , 1 a.š.;
  • Česnakai , 5 skilt.;
  • Medus , 4 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Viščiuką ištriname prieskoniais, druska, česnakais, medumi ir cinamonu. Paliekame per naktį pasimarinuoti.
  2. Prieš kepdami ant viščiuko viršaus uždedame foliją, kepame orkaitėje.
  3. Kepimo pabaigoje, likus apie 10 min nuimame foliją. Viščiukas bus apskrudęs ir pikantiško skonio. Skanaus.
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]