Paieška
Reklama

Medaus tortas

  • 4.2 5 5
5 įvertinimai | 0
Kategorijos: Tortų receptai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 15
Tešlai:
  • Sviestas , 75 gr.;
  • Medus , 11 a.š.;
  • Rudasis cukrus , 200 gr.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Pienas , 75 ml;
  • Miltai , 765 gr.;
Kremui:
  • Grietinė , 300 gr.;
  • Grietinėlė , 750 gr.;
  • Cukrus , 7 a.š.;
  • Vanilinis cukrus , 1 a.š.;
  • Želatina , 25 gr.;
  • Citrinos sultys , 5 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Pirmiausia paruošiame biskvitinę tešlą. Išlydome sviestą. Sviestą, medų, pieną ir cukrų gerai išmaišome. Atvėsinus įmušame kiaušinį. Beriame miltus ir maišome. Tešlą pradedame minkyti, tačiau ji neturi būti per kieta. Tuomet iš sviestinio popieriaus iškerpame apskritimus, kurie bus tokio dydžio, kaip mūsų pyrago pagrindai. Ant jo paskleidžiame tešlą ir kepame 180 C orkaitėje apie 10-15 min., kol parus.
  2. Kol kepa biskvitai, ruošiame kremą. Grietinėlę standžiai išplakame, tačiau prieš tai, keliuose miligramuose grietinėlės ištirpdome želatiną. Ją pilame į grietinėlę kaip ir grietinę. Įpilame citrinos sulčių, galima paskaninti cukrumi.
    Kai viskas paruošta, tereikia susluoksniuoti pyragą ir jį papuošti. Skanaus!
Receptą atsiuntė Martyna
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]