Paieška
Reklama

Mažos kesadilijos

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Padažui:
  • Avokadai , 0,5 vnt.;
  • Citrinos sultys , 0,5 v.š.;
  • Kalendra , 1 v.š.;
  • Krevetės be kevalo , 4 vnt.;
  • Pipirai, raudoni , 0,5 vnt.;
  • Ricotta sūris , 1 v.š.;
  • Grybai , 2 v.š.;
  • Svogūnai , 0,5 galv.;
  • Vištienos krūtinėlė , 150 gr.;
  • Ožkos sūris , 20 gr.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
  • Aitrioji paprika , 1 vnt.;
Reikės:
  • Tortilija , 6 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Sutrinkite avokadą ir įmaišykite citrinos sultis, kalendrą, druską ir pipirus pagal skonį.
  2. Ant dviejų mažų tortilijų uždėkite pasigaminto avokadų padažo.
  3. Ant viršaus uždėkite keptas krevetes ir pipiro gabaliukus.
  4. Ant kitų dviejų tortilijų uždėkite ricotta sūrio.
  5. Uždėkite keptų grybų ir ant viršaus pakepintų svogūnų griežinėlių. Pabarstykite druska ir pipirais.
  6. Ant likusių tortilijų uždėkite ožkos sūrio gabaliukus. Ant viršaus uždėkite keptos vištienos gabaliukų ir kepintos paprikos gabaliukų. Apibarstykite druska ir pipirais.
  7. Įkaitinkite keptuvę ir sudėkite kesadilijas. Kepkite 3-5 min., kad kesadilijos sušiltų.
Receptą atsiuntė Simona
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]