Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
Į puodelį sudėkite sulaužytą gabaliukais šokoladą ir 4 valgomus šaukštus grietinėlės. Masę ištirpinkite mikrobangų krosnelėje arba orkaitėje. Išplakite ir atvėsinkite, kad masė būtų tik šiek tiek šilta.
Suplakite maskarponės sūrį su amaretu, cukrumi ir likusiais 2 šaukštais plaktos grietinėlės. Plakite iki tol, kol pradės tirštėti.
Paruoškite taures, į kurias dėsite desertą. Į kiekvieną jų įdėkite po riekelę bandelės (geriausiai tinka saldi, minkšta bandelė - pynutė).
Sluoksniuojame banano gabalėlius, maskarponės masę, šokoladinę masę ir migdolus. Dar kartelį pakartojame ir tiekiame!