Paieška
Reklama

Maskarponės desertas su šaldyta aviečių uogiene

  • 4.6 5 14
14 įvertinimų | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Padažui:
  • Aviečių uogienė , 4 v.š.;
Reikės:
  • Maskarpone sūris , 500 gr.;
  • Grietinėlė , 200 ml;
  • Cukrus , 100 gr.;
  • Vanilinas , 1 pak.;
  • Desertinis varškės sūrelis , 100 gr.;
  • Biskvitas , 1 lap.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Grietinėlę išplakti su cukrumi, sukrėsti maskarponės sūrį, vaniliną, desertinį sūrelį, sulaužyti biskvitą. Viską gerai išsukti su mikseriu.
  2. Sudėti į desertinius ar ledams skirtus indelius ir padėti į šaldymo kamerą, kad sustingtų.
  3. Kai sustingsta ant viršaus uždėti šaldytos aviečių uogienės. Skanaus!
Receptą atsiuntė Salomėja
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]