Paieška
Reklama

Marinuoti vištų sparneliai su šonine

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai:
  • Marinuoti vištų sparneliai , 1 kg;
  • Šoninė, kiaulienos, pjaustyta juostelėmis, kiekvienam vištos sparneliui , 300 gr.;
  • Šparagai, kiekvienam vištos sparneliui , 150 gr.;
  • Alyvuogių aliejus , 1 v.š.;
  • Druska ;
  • Juodieji pipirai, malti ;
  • Laimo citrinos sultys , 1 v.š.;
  • Mėtos ;
Gaminimo instrukcija:
Mauname ant iešmelių marinuotus vištų sparnelius ir kepame įkaitintoje orkaitėje kol gražiai apskrus.

Kol kepa sparneliai ruošiame garnyrą:

Šparagus stambiai supjaustome (į 3-4 dalis, priklausomai nuo šparagų dydžio). Apliejame alyvuogių aliejumi, laimo sultimis. Užbarstome druskos pipirų ir smulkintų mėtų lapelių.

Imame pailgai atpjautą šoninės gabalėlį ir juo apvyniojame šparagą. Šiuos suktinukus veriame ant nedidelių iešmelių ir dedame į orkaitę 5 minutėms kartu su sparneliais (baigiant kepti sparneliams).

Skanu ir paprasta! :)
Receptą atsiuntė Laura
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]