Paieška
Reklama

Marcipaninė masė desertams

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Ingredientai:
  • Migdolai , 120 gr.;
  • Brendis , 50 ml;
  • Vanduo , 2 v.š.;
  • Cukrus , 120 gr.;
  • Migdolų esencija , 6 laš.;
  • Kartieji migdolai , 6 vnt.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Visų pirma verdančiu vandeniu nuplikykite migdolus. Nupilkite nuo jų šiltą vandenį ir užpilkite šaltu. Taip bus lengviau pašalinti riešutų odelę.
  2. Pašalinus odelę, riešutus padžiovinkite orkaitėję, bet tik nekepkite. Užteks 50-100 laipsnių temperatūros.
  3. Su kavamale atskirai sumalkite migdolus ir cukrų iki cukraus pudros.
  4. Sumaišykite sumaltus produktus.
  5. Įpilkite brendžio nuo 50 iki 60 ml. Kai paragausite pagamintos masės, kitą kartą galėsite pagal savo skonį pareguliuoti brendžio kiekį.
  6. Įpilkite ne daugiau nei vieną šaukštą vandens ir maišykite iki vientisos masės, kol pradės sunkiai maišytis.
  7. Įlašinkite kelis lašus migdolų esencijos. Pamaišykite.
  8. Palikite šaldytuve, kad šiek tiek pastingtų, bet tik ne trumpiau nei 2 valandas.
  9. Beje, kartieji migdonai nebūtini, be jų marcipanų masė taip pat yra skani.
  10. Štai kokias gėlytes galima pagaminti iš jau paruoštos masės :)
Receptą atsiuntė Giedrė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]