Lina
(2011-06-17 12:33:00)
Iskepiau si pyraga, kad ji kur. Ir tai dar obuoliu idejau, bet vistiek baisiai kietas
Mano suvokimu pieno turetu buti tikrai daugiau. Gal ne 0.3, o 3 stiklines, bet tada ir cukraus daugiau buti turetu, nes saldumas taip ant ribos, o jei pienos bus daugia
Paulyna
(2011-06-17 12:33:00)
labai skanu vertas geru komentaru :)
Juste
(2011-06-17 12:33:00)
Pagal recptas pyragas visiska nesamone, tokiu tvojus galima zmogu uzmust :) As dariau taip:
400 g. manų, apie 1,5 stiklinės pieno (kažkus 300 ml). Taip pat as dedu truputi kažkokios uogienės, taip gaunasi daug skaniau :) o šiaip tikrai greitai paruošiama
valerija
(2011-06-17 12:33:00)
reikia pilti daugiau pieno,apie 2 st.ir leisti isbrinkti kelias val.trynius istrinti su cukrum ir riebalais,obaltymus isplakti .dar dejau razinu ir gavosi minkstas skanus pyragas,.skanaus.
asta
(2011-06-17 12:33:00)
jau pagal recepta aisku, kad jis bus kietas. Daug manu ir labai mazai pieno.Manu kosei 0,5 l pieno reikia 4 saukstu manu, o cia 0,3 stiklines pieno - 500 g manu. Net nebandysiu.
[email protected]@s @[email protected]..
(2011-06-17 12:33:00)
..as kepu pyraga savo seiminai panasu tik kitokiu dar indigrentu dedu..bet galiu pasidalinti greitai ir pigu ir skanu..
Lina
(2011-06-17 12:33:00)
Na bukit mielos, kurios ankščiau esat kepusios kažką panašaus, parašykit, ko ir kiek tiksliai dėjot, nes šis receptas tai tikrai nei šioks nei toks.. manau klaidų jame yra, kad ir su tuo pienu..
gute
(2011-06-17 12:33:00)
kepiau,nepatiko niekam.batonas skanesnis uz sita pyraga.
gute
(2011-06-17 12:33:00)
kepiau,nepatiko niekam.batonas skanesnis uz sita pyraga.
asta
(2011-06-17 12:33:00)
Gal būtų visai ir nieko bet labai jau kietas,o viska dėjau pagal receptą.
Greta
(2011-06-17 12:33:00)
Isbandziau sy recepta, bet man jis nepatiko. Isejo sausas, be skonis, ne kiek nepanasus y paveikslelyje esanty.... Valgiau su kondensuotu pienu tai buvo skanu :) bet priduriu, man sis pyragas tai produktu gadinimas, nors is pirmo zvilgnio atrodo skanus ir
-
(2011-06-17 12:33:00)
Darytas pyragas buvo pagal shia receptura,tikras Sh....,tik produktu gadinimas,arba nenokybishka receptura.
Aida
(2011-06-17 12:33:00)
0,3 stiklines pieno?! Kas cia per matavimai? Kepiau, ipyliau 1/3 stikines pieno. Palikau brinkti porai valandu. Pyraga kepiau 30 min. Gavosi laaabai sausas. Nei is tolo nepanasus i pyraga paveikslelyje!!!
mamukas
(2011-06-17 12:33:00)
nepatiko del to kad gal blogai iskepei=D esu bandzius ji senai skanu tikrai galima ir aguonu ir razinu ideti=D labai skanus=D
gute
(2011-06-17 12:33:00)
nepatiko ne man,ne vaikam.
Jolita
(2011-06-17 12:33:00)
nereikia karsto pieno,bent jau kai kepu dribsniu pyraga tai isbrinksta.O principas tas.