Paieška
Reklama

Maltos vištienos kebabas

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 5
Ingredientai:
  • Maltos vištienos , 500 gr.;
  • Kiaušinis , 1 vnt.;
  • Svogūnai , 1 vnt.;
  • Maža cukinija , 1 vnt.;
  • Džiovintos slyvos be kauliukų , 200 gr.;
  • Česnakai , 2 skilt.;
  • Druska, pipirai ;
Gaminimo instrukcija:
  1. Nulupti česnaką ir svogūną. Česnaką, svogūną bei cukiniją sutarkuoti. Sumaišyti tarkuotas daržoves su malta vištiena, įmušti vieną kiaušinį. Pagardinti šviežiais maltais juodaisiais pipirais ir druska pagal skonį. Išminkyti iki vientisos masės.
  2. Nuplauti slyvas, išdžiovinti ir įdėti po 2 ant iešmelio. Aplink džiovintas slyvas paskirstyti maltą mėsą ir padaryti kebabo formą. Kepti ant grotelių kol mėsa gražiai apskrus.
Receptą atsiuntė Kristina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]