Paieška
Reklama

Maltiniai su porų padažu

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 3
Padažui:
  • Porai , 500 gr.;
  • Grietinė , 0,3 l;
  • Sultinys, mėsos , 0,2 l;
  • Svogūnai , 4 vnt.;
  • Petražolės , 1 pund.;
  • Sviestas , 4 v.š.;
  • Krakmolas , 1,3 a.š.;
  • Pipirai, juodieji , 1 žiups.;
  • Druska , 1 žiups.;
Kukuliams:
  • Mėsa , 500 gr.;
  • Pasukos , 0,2 l;
  • Kiaušinis , 1 vnt.;
  • Sėlenos , 7,5 v.š.;
  • Aliejus , 3 v.š.;
  • Petražolės , 1 pund.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Sėlenas sumaišome su kiaušiniu ir pasukomis.
  2. Įkaitintame aliejuje pakepiname supjaustytus svogūnus. Tuomet suberiame porų žiedelius, supilame sultinį, grietinę, druską ir pipirus. Troškiname ant silpnos ugnies, apie 10 min.
  3. Krakmolą sumaišome su trupučiu vandens ir supilame į keptuvę su daržovėmis. Užverdame, jei reikia pasūdome ir pabarstome petražolėmis.
  4. Maltą mėsą sumaišome su išbrinkusiomis sėlenomis, petražolėmis, druska ir pipirais. Iš faršo suformuojame nedidelius maltinius ir iškepame juos aliejuje.
  5. Maltinius patiekiame su daržovių padažu. Skanaus.
Receptą atsiuntė Inesa
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]