Paieška
Reklama

Makaronų kaspinėliais

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Padažui:
  • Lašišos filė , 200 gr.;
  • Svogūnas , 1 galv.;
  • Česnakai , 2 skilt.;
  • Grietinėlė , 200 ml;
  • Brendis , 2 v.š.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
  • Parmezano sūris , 50 gr.;
  • Druska , 1 žiups.;
Reikės:
  • Makaronai , 300 gr.;
Makaronams:
  • Aliejus , 2 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkintas česnako skilteles ir svogūną pakepinti keptuvėje (1 minutę, maišant).
  2. Lašišą susmulkinti, suprieskoniuoti ir taip pat pakepinti keptuvėje (2 minutes).
  3. Į keptuvę supilti grietinėlę ir brendį. Išmaišykite ir troškinkite dar apie 6 minutes. Pirmiausia į keptuvę supilkite grietinėlę. Patroškinus 3-4 minutes, supilkite brendį ir baikite troškinti lašišą.
  4. Kai virsite makaronus, įpilkite du šaukštus aliejaus į vandenį. Išvirtus makaronus nusausinkite. Makaronus virti kaip nurodyta ant pakelio. Virimo trukmė gali svyruoti nuo 7 iki 20 minučių.
  5. Lašišą su padažu išmaišykite su makaronais. Apibarstykite smulkiai sutarkuotu sūriu.
  6. Skanaus!
Receptą atsiuntė Idilė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]