Makaronų lakštus išverdame pasūdytame vandenyje, taip kad nesuliptų.
Kiaulieną sumalame, sumaišome su druska, pipirais ir prieskoniais mėsai ir pakepiname ant keptuvės 3-5 min.
Morkas, porus ir kaliaropes sutarkuojame ir apkepiname aliejuje. Tada sudedame į puodą, užpilame stikline vandens, suberiame šaldytus žirnelius, druską, pipirus ir patroškiname.
Pabaigoje į puodą sudedame petražoles.
Į riebalais išteptą kepimo indą, dedame 4 makaronų lakštus, vienas šalia kito. Ant jų sudedame mėsos įdarą ir patepame 4 šaukštais grietinės.
Tuomet dedame kitus 4 lakštus, o ant jų uždedame daržovių įdarą. Vėl patepame 4 šaukštais grietinės ir uždengiame paskutiniais lakštais.
Viršų apibarstome tarkuotu sūriu. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 5-10 min. Skanaus.