Paieška
Reklama

Makaronų apkepas

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Mėsiški apkepai, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Makaronai, Caneloni , 200 gr.;
  • Malta kiauliena , 500 gr.;
  • Svogūnai , 3 vnt.;
  • Druska , 0,5 a.š.;
  • Juodieji pipirai, malti , 2 žiups.;
  • Pomidorai , 5 vnt.;
  • Grietinėlė , 250 ml;
  • Fermentinis sūris , 200 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Makaronus išverdame kaip nurodyta ant pakuotės.
  2. 2 svogūnus supjaustykite griežinėliais, o vieną smulkiais kubeliais. Kubeliais supjaustytą svogūną įmaišykite į faršą. Faršą taip pat paskaninkite prieskoniais.
  3. Pusę makaronų sudėkite įkepimo indą.
  4. Ant makaronų sudėkite 1/3 mėsos.
  5. Ant mėsos sudėkite pomidorų griežinėlius, o ant pomidorų – svogūnus.
  6. Tokią seką kartokite tol, kol išdėliojate visus ingredientus.
  7. Kepkite 200° C orkaitėje 20 minučių.
  8. Kai ištrauksite iš orkaitės, apibarstykite sutarkuotu sūriu ir grąžinkite į orkaitę dar 10 minučių.
Receptą atsiuntė Ina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]