Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
Nulupam svogūną ir smulkiai sukapojame. Mėsą supjaustome nedideliais kubeliais. Į įkaitintą keptuvę dedame svogūną, bei mėsą ir apkepame iš abiejų pusių.
Tada mėsą apibarstome druska, pipirais, česnako milteliais, maltomis paprikomis, čiobreliais, miltais ir dar pakepame. Pilame mėsos sultinį, palaukiam kol užvirs. Verdame uždengtoje keptuvėje, kol mėsa suminkštės.
Pasūdytame vandenyje išvirusius makaronus, sudedame į sietą, nuliejame karštu vandeniu ir paliekame nusivarvėti.
Sojų padažą sumaišome su pomidorų tyre, vorčesterio padažu ir grietine. Paruoštą padažą gerai išmaišome su patroškinta mėsa. Valgome su makaronais.