Paieška
Reklama

Liulia-Kebab

  • 4.0 5 2
5 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 8
Ingredientai:
  • Jautiena, kumpis , 1 kg;
  • Kiauliena, sprandinė , 1 kg;
  • Svogūnai , 7 galv.;
  • Pienas , 100 ml;
  • Provanso žolėlės ;
  • Druska, pipirai ;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
Mėsą sumalame mėsmale per stambų sietelį (5-3 skylučių). Pagardiname druska, pipirais, provanso žolelėmis. Faršą gerai išmaišome, įpilame pieno ir maišome apie 10min. Gerai butu ji "pamušti", nes kuo geriau jus atmušite faršą, tuo geriau jie laikysis ant iešmų kepimo metu. Svogūnus supjaustome žiedais. Indą, kuriame marinuosite faršą, išklojame svogūnų žiedais, sudedam faršą ir apdedam svogūnų žiedais. Paliekame marinuotis per naktį. Ant kiekvieno iešmo suformuojame po 2 liulia kebabus ir kepame ant žarijų.

Skanaus.
Receptą atsiuntė Julija
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]