Paieška
Reklama

Lietiniai įdaryti faršu

  • 3.0 3 1
4 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 10
Įdarui:
  • Mėsa , 480 gr.;
  • Grietinė , 150 ml;
  • Cheresas , 5 v.š.;
  • Džiūvėsėliai , 5 v.š.;
  • Padažas, sojų , 1 v.š.;
  • Kiaušinis , 1 vnt.;
Tešlai:
  • Pasukos , 600 ml;
  • Miltai , 300 gr.;
  • Kiaušiniai , 3 vnt.;
Užpilui:
  • Sultinys, mėsos , 150 ml;
Kepimui:
  • Sviestas , 2 v.š.;
Paskaninimui:
  • Druska , 2 žiups.;
  • Pipirai, juodieji , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltus atsargiai sumaišome su pasukomis. Įmušame kiaušinius, įberiame druskos ir gerai išplakame.
  2. Mėsą sumalame, sumaišome su cheresu, sojų padažu, grietine, kiaušiniu ir džiūvėsėliais. Pagardiname druska, pipirais ir gerai išminkome.
  3. Keptuvėje išlydome sviestą, pilame tešlos ir išliejame lietinius.
  4. Ant lietinių dedame faršo ir susukame.
  5. Taip paruoštus blynus glaudžiai sudedame į kepimo indą, užpilame sultiniu, uždengiame ir patroškiname 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min. Skanaus.
Receptą atsiuntė Brigita
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]