Pirmiausia paruoškite cukruotus migdolus - keptuvėje pakaitinkite 100g rudojo cukraus, įpilkite 500ml vandens ir maišykite mediniu šaukštu, kol cukrus ištirps. Sudėkite 200g migdolų ir maišykite, kol jie atsiskirs vienas nuo kito. Tuomet atvėsinkite ir migdolus sugrūskite, kelis palikę papuošimui.
Paruoškite šokoladinę masę: sumaišykite 250ml grietinėlės, 100ml cukraus, 100ml sirupo ir kaitinkite ant silpnos ugnies, kol masė sutirštės. Nuimkite nuo ugnies, į masę sudėkite 200g tamsaus šokolado ir 2 šaukštelius sviesto bei maišykite, kol taps vientisa.
Šokoladinę masę išpilkite į lėkštę, sudėkite grūstus cukruotus migdolus. Uždėkite ledų kamuoliuką, puoškite cukruotais migdolais, šokoladu ir plakta grietinėle.