Paieška
Reklama

Ledų desertas

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Ingredientai:
  • Vanduo , 500 ml;
  • Migdolai , 200 gr.;
  • Cukrus, rudas , 100 gr.;
  • Šokoladas, juodasis , 200 gr.;
  • Grietinėlė , 250 ml;
  • Cukrus , 100 ml;
  • Sirupas , 100 ml;
  • Sviestas , 2 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Pirmiausia paruoškite cukruotus migdolus - keptuvėje pakaitinkite 100g rudojo cukraus, įpilkite 500ml vandens ir maišykite mediniu šaukštu, kol cukrus ištirps. Sudėkite 200g migdolų ir maišykite, kol jie atsiskirs vienas nuo kito. Tuomet atvėsinkite ir migdolus sugrūskite, kelis palikę papuošimui.
  2. Paruoškite šokoladinę masę: sumaišykite 250ml grietinėlės, 100ml cukraus, 100ml sirupo ir kaitinkite ant silpnos ugnies, kol masė sutirštės. Nuimkite nuo ugnies, į masę sudėkite 200g tamsaus šokolado ir 2 šaukštelius sviesto bei maišykite, kol taps vientisa.
  3. Šokoladinę masę išpilkite į lėkštę, sudėkite grūstus cukruotus migdolus. Uždėkite ledų kamuoliuką, puoškite cukruotais migdolais, šokoladu ir plakta grietinėle.
Receptą atsiuntė Jurga
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]