Paieška
Reklama

Lazanijos suktinukai su ricotta

  • 5.0 5 1
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Padažui:
  • Pomidorų padažas , 300 gr.;
Įdarui:
  • Krabų lazdelės , 225 gr.;
  • Ricotta sūris , 50 gr.;
  • Džiovintos petražolės , 0,5 a.š.;
  • Svogūnų milteliai , 1 žiups.;
  • Česnakų milteliai , 1 žiups.;
  • Raudonėliai , 1 žiups.;
  • Sūris su mėlynuoju pelėsiu , 30 gr.;
  • Kiaušinio baltymai , 1 vnt.;
Reikės:
  • Lazanijos lakštai , 4 vnt.;
Pabarstymui:
  • Fermentinis sūris , 100 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Lazanijos lakštus pavirti apie 5 min., išgriebti ir nusausinti.
  2. Šakute išmaišyti susmulkintas krabų lazdeles, ricotta sūrį (galima naudoti paprastą varškę), sutarkuotą mėlynąjį sūrį, kiaušinio baltymą ir prieskonius.
  3. Gautą masę padalinti į keturias dalis ir dėti ant kiekvieno lazanijos lakšto šalia krašto. Susukti į rutulius ir dėti į skardą.
  4. Lazanijos suktinukus gausiai aptepti pomidorų padažu (turi būti padengtas visas lakštas).
  5. Suktinukus apdenkite folija ir su šakute padarykite keletą skylučių, garams išeiti.
  6. Suktinukus kepti 180 C orkaitėje 30 minučių.
  7. Apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar 5 minutėms įdėkite į orkaitę, kad sūris išsilydytų.
Receptą atsiuntė Ela
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]