Paieška
Reklama

Lazanija su žuvimi

  • 5.0 5 1
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Padažui:
  • Sultinys , 500 ml;
  • Vynas, baltas , 250 ml;
  • Grietinė , 200 gr.;
  • Miltai , 40 gr.;
  • Sviestas , 40 gr.;
  • Svogūnas , 2 galv.;
  • Muskatas, tarkuotas , 1 a.š.;
  • Druska , 1 a.š.;
  • Pipirai , 1 a.š.;
Lazanijai:
  • Lašišos filė , 800 gr.;
  • Sūris, brinzos , 300 gr.;
  • Sviestas , 10 gr.;
  • Lazanijos lakštai , 12 vnt.;
  • Pomidorai , 4 vnt.;
  • Cukinija , 2 vnt.;
  • Baklažanas , 1 vnt.;
  • Petražolės , 1 pund.;
  • Aliejus , 4 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Cukinijas ir baklažanus supjaustyti griežinėliais, apibarstyti druska ir palikti 10 min. Po to pakepinti keptuvėje.
  2. Padažui susmulkintus svogūnus pakepinti su 40 g sviesto, suberti ir paskrudinti miltus, o paskui įmaišyti vyną, sultinį, grietinę, pagardinti prieskoniais.
  3. Kepimo formą ištepti sviestu. Įpilti truputį padažo ir įkloti 4 lazanijos lakštus, juos aptepti padažu.
  4. Ant jų dėti sluoksnį baklažanų, apibarstyti 1/3 sūrio, žalumynais, dėti sluoksnį žuvies, cukinijų ir griežinėliais supjaustytų pomidorų, vėl apšlakstyti padažu, uždėti 4 lazanijos lakštus ir sluoksniuoti iš naujo.
  5. Paskutinis sluoksnis – keturi lazanijos lakštai, ant kurių supilti likusį padažą, apibarstyti sūriu ir žalumynais. Lazaniją kepti pusvalandį 220 C orkaitėje. Skanaus!
Receptą atsiuntė Inga
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]