Svogūnus nulupti, sukapoti ir pakepinti svieste, tada sudėti špinatus ir maišant keletą minučių patroškinti. Į varškę sudėti atvėsintus patroškintus špinatus su svogūnais, 100 g tarkuoto sūrio, įmušti kiaušinius, įberti maltų pipirų, druskos, susmulkintų šviežių arba džiovintų prieskoninių žolių, pasūdyti ir viską gerai sumaišyti.
Sviestą ištirpinti nedideliame puode, suberti miltus ir maišant pakepinti. Tada palaipsniui nenustojant maišyti supilti pieną ir pavirti, kol padažas šiek tiek sutirštės. Pagardinti druska, pipirais bei muskatu.
Į apkepo indo dugną supilti pomidorų padažą ir dėti lazanijos lakštus. Ant viršaus paskleisti pusę varškės įdaro. Tada dėti antrą lazanijos lakštų sluoksnį, likusią varškę ir pabaigti lazanijos lakštais. Užpilti paruoštą padažą ir pabarstyti likusiu tarkuotu sūriu.
Kepti uždengus folija (baigiant kepti atidengti, kad sūris apskrustų) iki 200C įkaitintoje orkaitėje nepilną valandą. Skanaus!