Paieška
Reklama

Lašišos kepsnys su citrinų padažu

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Ingredientai:
  • Lašišos filė be odos , 2 gab.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai , 1 žiups.;
Padažui:
  • Baltas vynas , 1 stikl.;
  • Sviestas , 100 gr.;
  • Citrinų sultys , 1 vnt.;
  • Džiovintos petražolės , 1 žiups.;
Kepimui:
  • Saulėgrąžų aliejus , 1 v.š.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašišą pagardiname druska ir pipirais. Švelniai įtriname, kad prieskoniai šiek tiek įsigertų.
  2. Keptuvėje įkaitiname aliejų iki vidutinės temperatūros. Lašišos kepsnius dedame į keptuvę ir pakepame po 3 - 4 minutes iš kiekvienos pusės. Išimame.
  3. Ruošiame padažą: į sausą, šiltą keptuvę pilame vyną ir citrinų sultys, leidžiame užvirti, tuomet dedame sviestą ir petražoles, palaukiame, kol sviestas ištirps. Juo apipilame kepsnius. Skanaus!
Receptą atsiuntė Kotryna
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]