Paieška
Reklama

Lašišos filė su krapais

  • 3.4 5 5
5 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Lašišos filė , 0,5 kg;
  • Grietinėlė , 250 ml;
  • Druska , 0,5 a.š.;
  • Juodieji pipirai, malti , 0,3 a.š.;
  • Krapai , 1 pund.;
  • Svogūnų laiškai , 1 pund.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašišos filė įtrinkite druska ir prieskoniais. Palaikykite 0,5 valandos šaldytuve.
  2. Smulkiai supjaustykite krapus ir svogūnų laiškus.
  3. Į kepimo skardą sudėkite lašišą, ant viršaus suberkite krapus ir svogūnus. Viską užpilkite grietinėle.
  4. Įkaitinkite orkaitę iki 200-220° C ir kepkite apie 20-25 minutes.
Receptą atsiuntė Natalija
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]