Paieška
Reklama

Lašiša tešloje

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Įdarui:
  • Lašišos filė , 0,5 kg;
  • Citrinos sultys , 2 v.š.;
  • Imbieras, maltas , 0,5 a.š.;
  • Razinos , 80 gr.;
  • Muskatas , 0,5 a.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
Reikės:
  • Sluoksniuota tešla , 1 kg;
  • Alyvuogių aliejus , 1 v.š.;
Aptepimui:
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašišos filė gabaliukus apšlakstyti citrinos sultimis, įtrinti druska, pipirais, imbieru ir muskatu.
  2. Sluoksniuotos tešlos lakštus iškočioti. Kiekvieną tešlos lakštą pakočioti specialiu kočėlu, kad tešla taptų raštuota (nėra būtina). :)
  3. Ant vieno tešlos lakšto dėti lašišos gabaliuką ant viršaus susmulkintų razinų sluoksnį. Uždengti antruoju tešlos lakštu. Kraštus užspausti kaip kepaliuką, kad nesimatytų žuvies.
  4. Suformuoti tiek tešlos „kepaliukų“, kiek yra tešlos ir lašišos. Kiek gausis lašišos kepaliukų, priklauso nuo to kokio dydžio juos formuosite. Man gavosi 4. :)
  5. Aptepti tešlą kiaušinio plakiniu. Lašišą tešloje sudėti į aliejumi pateptą kepimo skardą.
  6. Kepti 200 laipsnių orkaitėje 30-35 minutes.
  7. Skanaus!
Receptą atsiuntė Inga
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]