Paieška
Reklama

Lašiša su padažu

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 4
Padažui:
  • Apelsinai , 2 vnt.;
  • Vynas , 2 v.š.;
Marinatui:
  • Medus , 2 v.š.;
  • Garstyčios , 2 v.š.;
  • Citrinos sultys , 2 v.š.;
Lašišai:
  • Lašišos filė , 300 gr.;
  • Druska ;
  • Pipirai ;
  • Žuvies prieskoniai ;
  • Brokoliai , 200 gr.;
  • Paprika , 2 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišyti garstyčias, medų ir citrinos sultis, pakaitinti iki kol gausis vientisa masė.
  2. Lašišą įtrinti druska, pipirais ir žuvies prieskoniais iš visų pusių.
  3. Lašišą apipilti atvėsusiu marinatu ir palaikyti keletą valandų.
  4. Lašišą dėti ant folijos į skardą, šalia supjaustytas daržoves ir foliją užlankstyti taip, kad liktų tarpelis višuje.
  5. Kepti 190 laipsnių temperatūroje 20 min.
  6. Į tą laiką į medaus ir garstyčių marinatą įpilti apelsinų sultis, vyną. Viską virinti ant silpnos ugnies.
  7. Iškepusią lašišą patiekti su daržovėmis ir padažu.
Receptą atsiuntė Ela
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]