Paieška
Reklama

Lašiša su krapais ir agurkais

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Lašišos filė , 500 gr.;
  • Augalinis aliejus , 3 v.š.;
  • Agurkai , 1 vnt.;
  • Sviestas, nesūdytas , 1 v.š.;
  • Krapai , 3 v.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Malti juodieji pipirai , 1 žiups.;
  • Grietinėlė , 100 ml;
  • Citrinos sultys , 2 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kepimo skardą patepkite aliejumi, o orkaitę įkaitinkite iki 220° C.
  2. Lašišą įtrinkite druska ir pipirais, apšlakstykite citrinos sultimis.
  3. Žuvį kepkite 5 minutes, po to apverskite ir kepkite dar 5 minutes orkaitėje.
  4. Agurkus nulupkite, susmulkinkite.
  5. Ištirpinkite sviestą keptuvėje ir sudėkite agurkus, supilkite grietinėlę ir susmulkintus krapus.
  6. Išmaišykite ir patroškinkite iki 2 minučių.
  7. Grietinėlę su agurkais supilkite ant žuvies ir kepkite dar apie 15 minučių (orkaitėje).
Receptą atsiuntė Julija
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2020 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]