Paieška
Reklama

Labai paprasti koldūnai

  • 5.0 5 1
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 10
Ingredientai:
  • Miltai , 800 gr.;
  • Vanduo , 300 ml;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Vištiena , 1 kg;
  • Prieskoniai , 1 žiups.;
  • Svogūnai , 1 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Tešlai: į miltus supilti drungną vandenį ir suberti druską.
    Pradėjus minkyti, reikia stebėti tešlos konsistenciją ir, esant poreikiui, papildyti vandens ar miltų. Tešla turi nelipti prie rankų, būti lengvai kočiojama.
  2. Įdarui vištieną sumalti, sumaišyti su smulkintu svogūnu ir prieskoniais.
  3. Koldūnus lipdyti specialiu įrankiu, arba, jei tokio neturite, reikėtų atgnybti tešlos gabalėlį, jį gana plonai iškočioti, stikline išpjauti apskritimus, į juos dėti maltos vištienos ir užspausti kraštus.
  4. Taip paruoštus koldūnus galima užšaldyti.

    Koldūnai išverda per maždaug 5 minutes.
Receptą atsiuntė Valerija
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]