Paieška
Reklama

Kukurūzų sklindžiai

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Blynams:
  • Kefyras , 450 ml;
  • Soda , 1 a.š.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Druska , 2 žiups.;
  • Kukurūzų miltai , 1 v.š.;
  • Kvietiniai miltai , 1,5 stikl.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Įmaišykite į kefyrą sodą, druską ir išplaktus kiaušinius.
  2. Kukurūzų miltus sumaišykite su kvietiniais miltais ir po truputį berkite į kefyro masę. Kai įmaišysite miltus, įsitikinkite, kad nėra gumulėlių. Jei vis dar tešla nėra vientisa, maišykite tol, kol neliks jokių gumulų.
  3. Įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir kepkite keptuvėje blynus.
  4. Blynų nevartinėkite. Apverskite tik po vieną kartą: apkepė viena pusė, apverčiate ir apkepate antrąją. Kiekvieną blyno pusę kepkite apie 1,5-2 minutes.
Receptą atsiuntė Daina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]