Paieška
Reklama

Kruopų Kamut salotos

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Padažui:
  • Granatų sultys , 3 vnt.;
  • Alyvuogių aliejus , 4 v.š.;
  • Medus , 2 v.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
Salotoms:
  • Feta sūris , 0,5 stikl.;
  • Kamut kruopos , 1 stikl.;
  • Vanduo , 4 stikl.;
  • Agurkai , 0,5 stikl.;
  • Spanguolės, džiovintos , 1 stikl.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Užvirkite vandenį. Tuomet suberkite kamut ir virkite uždengę dangčiu ant vidutinės ugnies ~ 45 min. ar kol vanduo susigers.
  2. Padažas: suplakite granatų sultis, medų, alyvuogių aliejų, druską, pipirus.
  3. Išvirusias kruopas kamut sumaišykite su agurku, spanguolėmis, padažu ir sūriu feta.
  4. Improvizuokite - galite naudoti skirtingas ingredientų proporcijas, įdėti salierų stiebų, naudoti kynvą, vietoj spanguolių – džiovintas vyšnias.
  5. Išmokime gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt
Receptą atsiuntė www.ciopciop.lt
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]