Paieška
Reklama

Krevečių užkepėlė

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Svogūnai , 1 galv.;
  • Grietinėlė , 200 ml;
  • Kvietiniai miltai , 1 a.š.;
  • Garstyčios , 1 a.š.;
  • Krevetės be kevalo , 400 gr.;
  • Fermentinis sūris , 200 gr.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūną sukapojame ir pakepiname keptuvėje 3-4 minutes.
  2. Į prikaistuvį supilame grietinėlę, svogūnus, miltus, garstyčias ir prieskonius.
  3. Maišome ir kaitiname, kol grietinėlė pradeda virti ir iš karto nukeliame.
  4. Į grietinėlės masę įmaišome sūrį ir krevetes ir iš karto pilame į molinius indelius.
  5. Viršų uždengiame fermentinio sūrio lakštais ir pašauname į 200 laipsnių pagal Celsijų orkaitę 10 minučių.
Receptą atsiuntė Gerda
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]