Paieška
Reklama

Krepšeliai su mėsos įdaru

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 1
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Įdarui:
  • Kiaulienos faršas , 1 kg;
  • Svogūnai , 1 vnt.;
  • Druska , 1 a.š.;
  • Malti juodieji pipirai , 0,5 a.š.;
Tešlai:
  • Miltai, kvietiniai , 1 kg;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Pienas , 400 ml;
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūnus supjaustykite kubeliais ir įmaišykite į mėsą. Įberkite prieskonių ir dar kartą išmaišykite. Tinka ne tik kiaulienos, bet ir jautienos faršas. Galima dėti 0,5 kg jautienos faršo ir 0,5 kg kiaulienos.
  2. Išplakite kiaušinius su pienu ir prieskoniais.
  3. Iš lėto berkite miltus ir maišykite.
  4. Kai nebesimaišo su šaukštu, suberkite likusius miltus ir išminkykite tešlą rankomis.
  5. Iškočiokite tešlą (2-3 mm storio) ant stalo ir išpjaukite maždaug 9-10 cm skersmens apskritimais. Į vidurį įdėkite 1 šaukštą įdaro ir kraštus užlenkite.
  6. Ištepkite kiekvieną pyragėlį sviestu ir kepkite keptuvėje ant garų arba orkaitėje (200 laipsnių pagal Celsijų) apie 30 minučių.
Receptą atsiuntė Ona
Komentarai
mantai (2012-01-17 11:53:43)
tai yra mantai , verdami garuose , o ne pyragėliai.
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]