Paieška
Reklama

Kraujinė dešra su bulvių piurė

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 15
Ingredientai:
  • Bulvės (vidutinio dydžio) , 12 vnt.;
  • Obuoliai , 4 vnt.;
  • Kraujinė dešra , 450 gr.;
  • Pienas , 1,5 stikl.;
  • Sviestas 82% , 60 gr.;
  • Alyvuogių aliejus , 5 v.š.;
  • Cukrus , 4 v.š.;
  • Druska , 1 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuskutame bulves, susmulkiname ir išverdame.
  2. Bulves sutriname bulvių trintuve.
  3. Užviriname pieną. Supilame jį į bulvių tyrę, sudedame sviestą, druską.
  4. Viską elektriniu plaktuvu gerai išplakame, kad neliktų bulvių gabaliukų.
  5. Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius, supjaustome nestorais žiedais.
  6. Cukrų supilame į metalinį puodą ir ant nesmarkios ugnies užviriname karamelę.
  7. Obuolių žiedus paeiliui panardiname į susidariusį cukraus sirupą.
  8. Kraujinę dešrą supjaustome riekelėmis, apkepiname nedideliame kiekyje aliejaus.
  9. Serviruojame į lėkštes po 7 gabalėlius dešros, du žiedus karamelizuotų obuolių ir po tris didelius šaukštus bulvių piurė.
  10. Puošiame petražolių šakelėmis.
Receptą atsiuntė Alma
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]