Paieška
Reklama

Krabų ir šafranų suflė

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Krabų mėsa , 170 gr.;
  • Sviestas , 20 gr.;
  • Fermentinis sūris , 60 gr.;
  • Kiaušiniai , 4 vnt.;
  • Kukurūzų miltai , 30 gr.;
  • Pienas , 200 ml;
  • Grietinėlė , 200 ml;
  • Šafranas , 1 a.š.;
  • Druska , 2 žiups.;
  • Pipirai, baltieji , 2 žiups.;
  • Krakmolas , 1 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Pieno padažas:
    įpilame vandens (pora šauktų), suberiame krakmolą, pieną, grietinėlę, šafraną. Išmaišome.
    Nuolat maišant kaitiname ant vidutinio kaitrumo ugnies apie 3–5min. Nukeliame nuo ugnies.
  2. Į padažą įmaišome sviestą, prieskonius.
  3. Atskiriame kiaušinių trynius nuo baltymų. Išplakame atskirai. Sumaišome.
  4. Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių.
  5. Padažą sumaišome su kiaušinių plakiniu.
  6. Į indelius, kuriuose kepsime, sudedame susmulkintą krabų mėsą ir tarkuotą sūrį. Supilame pieno ir kiaušinių plakinį.
  7. Kepame 5–8 min. Po to temperatūrą sumažiname iki 175 laipsnių ir kepame 15–20 min., kol viršus gražiai paruduos.
Receptą atsiuntė Renata
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]