Paieška
Reklama

Kopūstų ir grybų pyragas

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Daržovių apkepai, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 5
Reikės:
  • Kiaušiniai , 3 vnt.;
  • Jogurtas, natūralus , 200 ml;
  • Majonezas , 200 ml;
  • Kvietiniai miltai , 8 v.š.;
  • Kepimo milteliai , 1 a.š.;
  • Kopūstai , 0,5 galv.;
  • Grybai, marinuoti , 300 gr.;
  • Svogūnai , 1 galv.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite apie 2 minutes. Sudėkite nusausintus grybus ir patroškinkite dar 2 minutes.
  2. Išmaišykite jogurtą su majonezu, miltais ir kepimo milteliais. Įmuškite kiaušinius ir gerai išplakite. Galite įmaišyti prieskonių pagal skonį.
  3. Pusę šios masės sudėkite į kepimo formą.
  4. Ant viršaus pridėkite susmulkinto kopūsto ir pakepintų svogūnų su grybais.
  5. Ant viršaus užpilkite likusią majonezo ir jogurto masę. Išlyginkite paviršių.
  6. Kepkite apie 50-60 minučių 180° C orkaitėje.
Receptą atsiuntė Miglė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]