Paieška
Reklama

Kitoks pyragas

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 0
Kategorijos: Daržovių apkepai, Apkepai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 1
Reikės:
  • Svogūnai , 1 kg;
  • Sviestas , 135 gr.;
  • Vanduo , 5 v.š.;
  • Sūris Parmezano , 2 v.š.;
  • Garstyčios , 1 v.š.;
  • Kiaušiniai , 3 vnt.;
  • Miltai , 2 stikl.;
  • Grietinė , 1 stikl.;
  • Alyvuogės, juodosios , 0,3 stikl.;
  • Raudonėliai (Oreganas) , 1 a.š.;
  • Druska , 1 a.š.;
  • Pipirai, malti , 1 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Į dubenį su miltais sudėkite 105 g sukapoto sviesto ir tarp pirštų trinkite, kol masė pasidarys puri. Supilkite beveik visą vandenį ir užminkykite tešlą. Išverskite ant miltais pabarstyto stalo ir minkykite apie minutę. Tešlą iškočioti, kad tilptų į ~23 cm skersmens formą, palikite šaltai 30 min.
  2. Orkaitę įkaitinkite iki 180 C temperatūros. Ant tešlos uždėkite pergamentinio popieriaus, užberkite pupelių arba ryžių ir kepkite 10 minučių. Nuimkite popierių su kruopomis ir kepkite dar 10 minučių.
  3. Keptuvėje ištirpinkite 30 g sviesto. Suberkite svogūnus ir kepinkite ant lėtos ugnies 15 min. Ataušinkite. Garstyčias paskleiskite ant apkeptos tešlos. Kiaušinius sumaišykite su grietine, prieskoniais ir sūriu. Ant garstyčių užberkite svogūnus, užpilkite kiaušinių mišinio, apibarstykite alyvuogėmis ir kepkite orkaitėje 35 minutes.
Receptą atsiuntė Ilona
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]