Paieška
Reklama

Kibinai

  • 4.4 5 34
34 įvertinimai | 24
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 20
Įdarui:
  • Kiaulienos sprandinė , 1 kg;
  • Svogūnai , 3 vnt.;
  • Margarinas , 50 gr.;
  • Prieskoniai mėsai ;
  • Juodieji pipirai ;
  • Vanduo ;
Tešlai:
  • Miltai, kvietiniai , 1 kg;
  • Margarinas , 450 gr.;
  • Kiaušiniai , 3 vnt.;
  • Grietinė , 200 gr.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Kiaušinio baltymai , 1 vnt.;
Patepimui:
  • Kiaušinio tryniai , 1 vnt.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Suberiam miltus į indą, sudedame susmulkintą margariną bei druską. Viską gerai išminkome. Svarbiausia, kad gerai pasiskirstytų margarinas.
  2. Tris kiaušinius ir vieną baltymą įmušame į masę. Trynį paliekame atskirai.
  3. Dedame grietinę ir viską išmaišom, išminkom, kol tešla nelips prie rankų.
  4. Uždengiame tešlą ir paliekame šaldytuve 30 minučių.
  5. Ruošiame įdarą. Supjaustome mėsą kubeliais.
  6. Įdedame margariną.
  7. Kubeliais supjaustome ir svogūną, sudedame į mėsą.
  8. Įpilame šiek tiek vandens ir sudedame prieskonius.
  9. Viską labai gerai išmaišom.
  10. Išimame tešlą iš šaldytuvo ir formuojame vienodo dydžio kamuoliukus.
  11. Suspaudžiame ir kočiojame kaip pavaizduota.
  12. Dedame įdarą ir formuojame kibinus.
  13. Suformuotus kibinus dedame ant sausos skardos.
  14. Išplakame kiaušinio trynį su šlakeliu vandens ir patepame kibinus.
  15. Kepame 25-30 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Receptą atsiuntė Nijolė
Komentarai
margo (2011-05-25 13:29:47)
kibinai
irute (2011-05-25 13:29:47)
kepiau keletą kartų.Baisiai skaniai :)
Karolina (2011-05-25 13:29:47)
šiaip kai valgiau tai laaaaabai skanūs buvo.tikrai.ir receptas nesunkus žiūriu.tačiau jau kitų žmonių nuomonė man juokinga.daug kritikos dėl nieko,patys sukurkit tą tikrąjį kibinų receptą.o aš šitais pasidžiaugsiu.
Jolanta (2011-05-25 13:29:47)
Dabar ragauju, pagal šį receptą padarytus kibinus, jie nuostabūs. Prieš darydama abejojau, ar išsikeps žalia mėsa, bet viskas išsikepė ir nuostabiai skanu...:D NuoŠirdus AČIŪ už labai gerą receptą... :D aš sužavėta...(L)
EDITA (2011-05-25 13:29:47)
DARAU JAU PORA METU TOKIUS KIBINUS IR NIEKS ATSIVALGYTI NEGALI,VAISINOM DANUS SU JAIS TAI JIE PRASE IR PRASE DAR PADARYTI
. (2011-05-25 13:29:47)
tikrai skanus kibinai tik kad forma nelabai isejo
didi (2011-05-25 13:29:47)
tik dariau be vegetos.truputi druskos pipiru ir svogunu pilnai uzteko geram skoniui.
didi (2011-05-25 13:29:47)
pirmakart dariau kibinus ir isejo laaabai skanu!aciu uz receptuka.
K (2011-05-25 13:29:47)
nu vegeta tai blogis, fui!!!!!!! Jokios vegetos!!!!!!!!
O karaimai avyte kibinams vartojo, o ne kiaule, kriu kriu :D Tik tada patiekalo iseiga bus gerokai didesne :/
rita (2011-05-25 13:29:47)
recepta butinai ismeginti reikia, tik jau pirstines galejo gaminant uzsideti..
zita (2011-05-25 13:29:47)
Tarp kitko sviesta galima ir islydyti ant mazos ugnies, neuzkaitinant, jei dar per karstas atvesinti iki vesaus, naudoju tik auskciausios kokybes sviesta ir visada lydau, tikrai ne ka prasciau gaunasi
R8ta (2011-05-25 13:29:47)
Labai skanūs kibinai išeina, tik aš svogūnus ne pjaustau, o tarkuoju su burokėlių tarka. Mėsa gaunasi sultingesnė.
R8ta (2011-05-25 13:29:47)
Labai skanūs kibinai išeina, tik aš svogūnus ne pjaustau, o tarkuoju su burokėlių tarka. Mėsa gaunasi sultingesnė.
R8ta (2011-05-25 13:29:47)
Labai skanūs kibinai išeina, tik aš svogūnus ne pjaustau, o tarkuoju su burokėlių tarka. Mėsa gaunasi sultingesnė.
R8ta (2011-05-25 13:29:47)
Labai skanūs kibinai išeina, tik aš svogūnus ne pjaustau, o tarkuoju su burokėlių tarka. Mėsa gaunasi sultingesnė.
R8ta (2011-05-25 13:29:47)
Labai skanūs kibinai išeina, tik aš svogūnus ne pjaustau, o tarkuoju su burokėlių tarka. Mėsa gaunasi sultingesnė.
R8ta (2011-05-25 13:29:47)
Labai skanūs kibinai išeina, tik aš svogūnus ne pjaustau, o tarkuoju su burokėlių tarka. Mėsa gaunasi sultingesnė.
as (2011-05-25 13:29:47)
Kibinu receptas
kokas (2011-05-25 13:29:47)
brangioji mano ir nuo kada gi senoji kibinine atnaujino kibinu receptura ''kokas ''
Praeivis (2011-05-25 13:29:47)
Na cia greičiau lietuviski kibinu išvaizdos pyrageliai. Karaimai- kiaulienos nevalgo. Taip pat vietoj margarino naudoja sviestą. O del Vegetos tai ...
Mantelis (2011-05-25 13:29:47)
Video superinis , labai gerai sugalvotas , nenuobodus, kibinai labai labai skanŪs.
rla (2011-05-25 13:29:47)
Kibinai kaip kibinai, bet video jau toks bardakėlis padarytas :) Beja, druskos dėjau žiUpsnelį, ne žiŪpsnelį, ir gaunasi gerai :DDD Spėju, kad recepto autorius (-ė) kažkur nuo sostinės pusės :)
egle (2011-05-25 13:29:47)
idomiai cia, kad karaimai kiaule valgo :)))
angee (2011-05-25 13:29:47)
darau taip pat, bet mėsos įdarui nededu margarino, nes nugarinė ir šiaip pakankamai riebi bei sultinga mėsa ir nevartoju Vegetos (čia skonio reikalas) pakanka pipirų, druskos ir skonį pareguliuoja svogūnai. Karaimai, gamindami kibinus kariuomenei, Vegetos
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]