Paieška
Reklama

Kiaulienos sprandinės vyniotinis

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 1
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 8
Ingredientai:
  • Kiaulienos sprandinė , 1,2 kg;
  • Grybai , 400 gr.;
  • Morkos , 2 vnt.;
  • Česnakai , 3 skilt.;
  • Svogūnas , 1 vnt.;
  • Druska ;
  • Pipirai ;
Gaminimo instrukcija:
  1. Sprandinę perpjauti, bet ne iki galo, kad gautųsi vienas didelis, nelabai storas, gabalas. Iš visų pusių gardinti druska, pipirais.
  2. Grybus supjaustyti griežinėliais. Morkas sutarkuoti, svogūną smulkiai supjaustyti. Dėti į keptuvę grybus, apkepinti, pridėti morkas, pakepinti 5 minutes. Pridėti svogūną, uždaryti dangtiį ir ant mažos ugnies troškinti apie 10 minučių.
  3. Per visą sprandinės gabalą tolygiai išdėlioti įdarą. Susukti mėsą labai standžiai. Dėti į kepimo maišelį,o maišelį gerai suspausti 5 spaustukais po visą plotą. (turi gautis, kaip parduotuvėje vynioja vyniotinius). Dėti į skardą ir kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą. Leisti atvėsti maišelyje ir tada supjaustyti gabalėliais.
  4. Man skanu su salotomis: pomidorai, poras, druska, pipirai. Gardinti alyvuogių aliejumi. Bet galima ir dėti ant duonos vietoj dešros. Skaniau ir sveikiau. Šaldytuve gali išbūti ne vieną dieną.

    Skanaus
Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai
santako (2014-10-02 20:16:38)
koks cia vyniotinis net nepaslegtas isires geriau jau nereklamuok

Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]