Paieška
Reklama

Kiaulienos šonkauliai

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 12
Marinatui:
  • Česnakai , 2 skilt.;
  • Sojos padažas , 2 v.š.;
  • Balzaminis actas , 2 v.š.;
  • Alyvuogių aliejus , 2 v.š.;
  • Rozmarinai , 2 a.š.;
  • Medus , 1 v.š.;
  • Čiobreliai , 1 a.š.;
  • Garstyčios , 1 v.š.;
  • Juodieji pipirai, malti , 0,5 a.š.;
Reikės:
  • Kiaulienos šonkauliai , 2 kg;
Kepimui:
  • Sviestas , 80 gr.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Česnaką sutrinti.
  2. Sumaišyti sojos padažą su actu, aliejumi, medumi, garstyčiomis, česnaku ir likusiais prieskoniais bei prieskoninėmis žolelėmis.
  3. Šonkaulius įpjauti ir įtrinti padažų ir prieskonių mišiniu.
  4. Mėsa marinuotis turėtų bent 2-3 valandas.
  5. Kepti 180° C orkaitėje apdėjus sviesto gabaliukais ir uždengus folija 45 minutes, o be folijos – 15 minučių.
Receptą atsiuntė Angelė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]