Paieška
Reklama

Kiaulienos kepsneliai su ananasais

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Ingredientai:
  • Kiaulliena, sprandinė , 2 kg;
  • Ananasų žiedai, konservuoti , 2 skard.;
  • Alyvuogės, juodosios , 1 skard.;
  • Sūris (lietuviškas, kietasis) , 300 gr.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
Kiaulienos nugarinę supjaustome kepsneliais apie 1-1,5cm storio, pasūdome, pabarstome pipirais ir užpilame kefyru. Paliekame marinuotis (geriausiai per naktį). Marinuotus kepsnelius apkepame keptuvėje ant stiprios ugnies iš abiejų pusių po 2min. Į aliejumi išteptą skardą sudedame apkepintus kepsnelius, ant kiekvieno kepsnelio dedame po griežinėlį ananaso ir į ananaso griežinėlio vidų po alyvuogę. Apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir pašauname į įkaitintą iki 200 °C temp. orkaitę 20 - 30 min. Likus 10 min. iki kepimo pabaigos, supilame ananasų sultis, kurios liko indelyje ir kepame, kol sūris gražiai apskrus. Papuošiame žalumynais. Aš dar padariau rožes iš bulvių.

Skanaus.
Receptą atsiuntė Julija
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]