Gaminimo instrukcija:
Kiaulienos nugarinę supjaustome kepsneliais apie 1-1,5cm storio, pasūdome, pabarstome pipirais ir užpilame kefyru. Paliekame marinuotis (geriausiai per naktį). Marinuotus kepsnelius apkepame keptuvėje ant stiprios ugnies iš abiejų pusių po 2min. Į aliejumi išteptą skardą sudedame apkepintus kepsnelius, ant kiekvieno kepsnelio dedame po griežinėlį ananaso ir į ananaso griežinėlio vidų po alyvuogę. Apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir pašauname į įkaitintą iki 200 °C temp. orkaitę 20 - 30 min. Likus 10 min. iki kepimo pabaigos, supilame ananasų sultis, kurios liko indelyje ir kepame, kol sūris gražiai apskrus. Papuošiame žalumynais. Aš dar padariau rožes iš bulvių.
Skanaus.