Paieška
Reklama

Kiaulienos karis

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 5
Ingredientai:
  • Kiauliena , 500 gr.;
  • Česnakai , 6 skilt.;
  • Druska, pipirai ;
  • Kario prieskoniai , 3 a.š.;
  • Gvazdikėliai , 6 vnt.;
  • Lauro lapai , 3 vnt.;
  • Kalendra, seklos , 1 a.š.;
  • Džiovintų aitriųjų paprikų ;
  • Vandens , 150 ml;
  • Aliejus ;
Gaminimo instrukcija:
  1. Česnakus nulupti ir smulkiai supjaustyti, bet nespausti. Mėsą supjaustyti stambiais kubeliais. Kario prieskonius ištirpinti vandenyje.
  2. Į keptuvę pilti aliejaus, pakepinti česnakus apie 3 minutes, pridėti kiaulienos. Gardinti druska bei pipirais. Dar po 15 minučių pridėti gvazdikų, lauro lapų, kalendros sėklų ir apibarstyti aitriąja paprika. Likus kepti 10 minučių pridėti kario prieskonius, ištirpintus vandenyje.
  3. Patiekti su virtais ryžiais. Labai skanu ryžius apipilti padažu, kuris atsirado, kepant kiaulieną.
Receptą atsiuntė Kristina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]