Paieška
Reklama

Kiauliena su juodaisiais serbentais

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Padažui:
  • Juodieji serbentai , 400 gr.;
  • Cukrus , 2 v.š.;
  • Vanduo , 50 ml;
Garnyrui:
  • Obuoliai , 2 vnt.;
Reikės:
  • Kiaulienos filė , 800 gr.;
  • Pipirai, juodieji , 1 žiups.;
  • Cinamonas , 1 žiups.;
  • Druska , 1 žiups.;
Kepimui:
  • Alyvuogių aliejus , 100 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Juoduosius serbentus užpilti vandeniu, įmaišyti cukrų ir kaitinti ant silpnos ugnies 10 minučių.
  2. Alyvuogių aliejuje pakepinti kiaulienos filė gabaliukus (kiekvieną pusę kepkite po 5-8 minutes, priklauso nuo mėsos storio). Mėsą prieš kepant pamuškite virtuviniu plaktuku. Įtrinkite druska ir pipirais.
  3. Mėsą patiekite su obuolių skiltelėmis ir serbentų padažu.
  4. Apibarstykite cinamonu. Juodieji serbentai tinka tiek švieži, tiek šaldyti.
Receptą atsiuntė Ina
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]